Bygger robuste løsninger

Rådgiving & Design

Vi har erfaring og kompetanse til å ta ansvar for hele livsløpet til en IKT-løsning – fra strategiarbeid til implementering – og gi deg gode råd om hvilken løsning som er den beste for akkurat ditt behov. Vi er alltid nøytrale og garanterer objektive råd uten hensyn til en tredjepart eller leverandør.

Vil du vite mer? Kontakt oss.

Brukeranalyse

Før vi monterer så mye som et kabinett, er det avgjørende at vi har planlagt nøye og har innsikt i sluttbrukernes behov og forventninger. Vi henter inn opplysninger om brukerne, kartlegger behovene og foreslår utstyr som svarer på dette.

Vil du vite mer? Kontakt oss.

Konsulenttjenester

NiSec har lang erfaring som rådgivere for kunder med svært ulike behov. Noen kunder trenger kun sporadisk hjelp, mens andre krever «full pakke» med driftsavtale og opplæring. Uansett hva ditt behov er, kan du være sikker på å få god, objektiv hjelp fra NiSec.

Vil du vite mer? Kontakt oss.

Lagring

Sikker lagring av data er avgjørende i dagens moderne og mobile arbeidsliv. Vi hjelper deg med å sette opp en sikker og effektiv løsning tilpasset din og dine medarbeideres arbeids hverdag

Vil du vite mer? Kontakt oss.

Server

Det spiller en rolle hvilken server du velger for bedriften din. La oss hjelpe deg med å finne den best egnede serverløsningen for deg og din bedrift, slik at du får en fleksibel og sikker IT-infrastruktur som gjør at alle kan yte på topp, uansett hvor de er, eller hva de holder på med.

Vil du vite mer? Kontakt oss.

Trådløst nettverk

Har du hørt om IT-direktøren som satte opp et usikkert nettverk på jobben og fikk bonus? Ikke vi heller, for vedkommende finnes ikke. Lar du derimot oss sette opp det trådløse nettverket ditt, er du sikret at tilgjengelighet, kapasitet og ikke minst sikkerhet er ivaretatt på best mulig måte.

Vil du vite mer? Kontakt oss.