Skytjenester

Vi sikrer ditt mobile kontor

Vi lever stadig mer av livene våre på farten, både privat og i jobbsammenheng. Dette setter krav til sikkerheten på de ulike terminalene og skjermene våre. Med en mobil kontorløsning fra NiSec har du tilgang til det samme skrivebordet med den samme høye sikkerheten om du sitter på en kafé, er på en flyplass, ligger i en solseng eller sitter ved kontorpulten din.

Les mer
Bekymringsfri datahverdag 

Software as a Service (SaaS) er blitt stadig mer populært de siste årene. Dette har å gjøre med at truslene mot datasikkerheten er blitt stadig mer alvorlige og sofistikerte, og at det derfor er mer lønnsomt å overlate ansvaret til eksterne spesialister. Med SaaS fra NiSec får du en bekymringsfri datahverdag og kan være trygg på at sensitive data ikke kommer på avveier.

Les mer
Trygge omgivelser …

Når du bruker NiSec, lagres alle kundedata i våre datasentre i Norge. Dette er noen av landets sikreste datasentre og har egen strømforsyning, kjøling, brannsikring og vibrasjonsfritt gulv. På den måten er du sikret at data ikke går tapt, nesten uansett hvilken situasjon som skulle oppstå.

Les mer