Unngå ubudne gjester

Qradar

Hemmeligheten bak god datasikkerhet er å ikke la noe passere under radaren. Med vår Qradar-løsning sikrer du deg mot akkurat dette ved å overvåke inn- og utgående trafikk og bli varslet om mulige sikkerhetshendelser. På den måten er du hele tiden ett steg foran og kan gjennomføre tiltak før situasjonen blir alvorlig.

Datablad (pdf)

Vil du vite mer? Kontakt oss.

Sandbox

Sandbox er et simulert systemmiljø som lar deg kjøre apper og programmer, laste ned filer og besøke nettsider på et sikkert og virtuelt område som er adskilt fra resten av datamaskinen. Dette er et godt verktøy for teste e-postvedlegg og nedlastede filer for mistenksom og skadelig programvare på en sikker og effektiv måte, før brukeren får tilgang til filen.

Vil du vite mer? Kontakt oss.

SaaS – Autentisering

Security as a Service (SaaS) er kostnadseffektivt og smart for de aller fleste bedrifter, ikke minst med tanke på at over halvparten av alle sikkerhetshendelser i en bedrift er knyttet til ansatte eller samarbeidspartnere. Med en autentiseringsløsning fra NiSec har du full kontroll på tilganger og autoriseringer, slik at du og dine ansatte får en effektiv og sikker mobil arbeidshverdag.

Vil du vite mer? Kontakt oss.