Om oss

Alt under kontroll

Sikker IT-drift siden 1999
NiSec AS har vært et ressurssenter innen datasikkerhet for våre kunder på det sentrale Østlandet siden Mark Zuckerberg var i stemmeskiftet. I dag er vi 19 ansatte og holder til i nye lokaler på Borgenhaugen i Sarpsborg.

Siden begynnelsen har datasikkerhet vært vårt hovedområde og hovedinteresse. På dette området ligger vi langt framme og utvikler hele tiden kompetansen for å alltid ligge et hestehode foran både teknologien og hackerne.

I årenes løp av har vi også utviklet andre tjenester og produkter, og mange kunder bruker oss som totalleverandør av hele sin IT-drift. Vi har partneravtaler med alle de største og mest anerkjente leverandørene  og er også sertifisert  på alle relevante produkter.

Visjon

Vår visjon er, og har alltid vært, å hjelpe små og mellomstore bedrifter til like sikker IT-drift som det de største selskapene har. Vi skal bruke vår kompetanse og teknologiske innsikt til å tilby smarte, kostnadseffektive løsninger som sørger for at når en konkurrent av oss spør kundene våre om hvordan det står til med IT-sikkerheten, kan de svare: «Alt under kontroll.»

Filosofi

Det er kanskje ikke så vanlig at IT-bedrifter har en filosofi, men så er ikke NiSec en helt vanlig IT-bedrift heller. I alle fall har vi hatt en grunnleggende filosofi siden oppstarten i 1999 og det er at «bedrifter med fornøyde og trygge ansatte har også fornøyde og trygge kunder».

Det finnes sikkert forskning som kan si noe annet, men for oss fungerer filosofien hver eneste dag og vi mener den har mye av æren for at mange av kundene våre har vært med oss siden dobbel ISDN var toppen av lykke.