NiSec AS 20 år

NiSec AS 20 år

I dag er det 20 år siden eventyret NiSec AS startet  i starten som enmannsbedrift.

Siden den gang har NiSec AS, vokst til å bli et høykompetent IT miljø med 20 ansatte.
Fra oppstart i et kjellerkontor på Greåker under navnet Østfold IT-Consult AS gikk ferden raskt til Tunebakken på Alvim. Etter 2 år her flyttet vi til Sellebakk og hadde mange fine år i lokalene til AS OM-BE Plast med idyllisk plassering ved elvekanten og med utsikt ut over Glomma. I tiden hos AS OM-BE Plast byttet vi navn til NiSec AS, vi etablerte oss både med kontor på Gardermoen(som senere ble lagt ned), og vi tok over Sarpsborg bedriften IT-Com AS.
I 2008 skaffet vi oss egne lokaler og flyttet til Bjørnengveien 10 på Rolvsøy hvor vi ble frem til sommeren 2017, og det da var tid for å flytte videre. På dette tidspunktet hadde vi for lengst vokst helt ut av lokalene i Bjørnengveien, og etter lange sonderinger endte vi med å ta over Skjebergveien 9 hvor vi nå holder til og har plass til å vokse sakte og kontrollert videre.

Dette har vært en eventyrlig reise, og vi gleder oss til å jobbe videre med svært dyktige medarbeidere. Og vi skal fortsette å gi bedrifter og offentlige organisasjoner den beste kompetansen og service i årene som kommer!

Jeg er stolt, ydmyk og takknemlig for at så mange medarbeidere og kunder har valgt å knytte så lange og sterke bånd til NiSec AS!

 

Rune